Monday, May 6, 2013

MAS with it SUPERB!!! SALE T______T

wae??? wae??? wae??
Kenapakah???
disaat jari jari aku dah mengkelik tiket kat AA, ngko plak buat promo....hanya lepas 2 jam aku mengkelik....
kenapa ngko begitu kejam tidak memberitahu aku???
walaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nangis guling gulingggggggggggggg... T___T
bayangkan harga tiket return ke KOREA hanya berharga RM 502 naik Malaysia Airline weiiiiii...
Return ticket weiii...mau tak sakit jantung aku..
apekah maksud semua ini???
betapa aku menyayangi engko MAS..tapi sanggup ko buat aku begini...aku enrich member tau...wakakakaakkak
OMOOOO~!!..sgt meroyan... T________________T

BUT~~BUT~~yg memusykilkan aku nih..mula2 geng beli tiket dpt rege rm 502 but bile try date lain dpt pegi dan balik harga sama cam dia cumanye total jadi RM 1290??? apekah????????



so dr conclusion mendapati..tiket yg kawan aku beli mula2 tu xdok surcharge...2nd tiket yg diriki2 tu dorang taruk surcharge...apekah??? trick apekah ini??? 

ape pun kejadiannye tahniah la pada kawan aku tuh..mmg betuah sungguh ko..ekeke..sesungguhnye aku sangat jeles tarap planet pluto dgn ko..uhuuu...aku nak gak blagak2 kat KLIA..tapi nmpk gayanye..pakai selipar jepun gi LCCT je la...Kawan! jumpe ko kat Airport Incheon nnti T____T


2 comments:

jarimanis said...

Omomo balik kg again?

Miss said...

sila jangan contohi teladan kurang baik ini...ekekekkekekke...