Tuesday, January 3, 2012

I'm back!!

Hola!!!
i'm back to my negara terchenta...cewah!!
wadoiii penat2....trip kali ni memang mengerah tenaga banyak sungguh..tang kaki, lutut, tulang kaki semua bekerja keras akakakaaka...

since trip kali ni byk gi tempat-tempat baru ditambah plak tempat2 tu semua mmg stok kene jalan kaki je kekdahnye..

short trip ni masa mmg xbleh nak manage la..rehat pun kurang since pegi kejap.  Bajet nak gi byk tmpt tapi tepaksa skip atas sbb2 tertentu and duit bajet yg ciput.  Cam aku ckp ritu, pegi kali ni sbb dah janji and mmg sendri pun nak pegi..memula cam nak cancel tapi sebab laungan pak toni suruh beli tiket flight dia yg murah tu membuatkan aku menjawab laungan nye kembali..ekekekeke..

penat tak ilang dah kene keje lak rini..masuk keje sehari pastu sok cuti balik nak hadap buku lak jumaat ni exam..so my 8th trip to kampung KOREA akan tertangguh smpi la aku abis periksa ujung bulan ni ye..

stay tuneeeeeeeeeee...

4 comments:

bdk2 @ John said...

chime, sila update slalu ok!!! tak sbr nk baca tempat2 baru nih! ottoke?? ;p

p/s: bwt pop-up comment boleh tak? much easier to use...

Mis said...

baiklah~~
adesss cite koya kene tunggu aku abis exam baru leh focus...ekeke..bulan depan gamaknye..wakakka...basi basi..

Fati Nagib said...

hi..bleh dapatkn ur email?? few thigs nak tanye regarding korea..

tqia.

beta_cute17@yahoo.com

Miss said...

chimei_02@yahoo.com