Wednesday, January 4, 2012

the beginning of 2012

1st month of 2012...

ape yg aku perlu ada pada setiap awal tahun baru...

CALENDAR - yg dah dicatit aktiviti smpi ujung taun...tak perlu susah2 cari sbbnye ade je client akan hanto free..dlm byk2 tu hanya calendar feveret je akan ditayangkan..lebih tepat lagi..kalendar yg hanya aku sorang je dpt..(haku sgt x brape bekenan beli or pakai barang/baju/beg/kasut or sewaktu dgn nya sama dengan org2 di opis ni..blagak kekdahnye aku ni..akakkakak)


PLANNER - segala mak nenek aktibiti yg bakal dijalankan atau dah dijalankan. planner ni aku akan hangkut ke hulu hilir sbb macam2 nak tulis sini..ekeke..sbb baru balik korea so basically segalanye beli kat sana..huhu



DIARY - aku BUKAN penulis diary tegar tapi tiap tahun mesti nak beli satu jugak...dlm nye kosong je unless ade event yg memorable so aku akan letak lam ni tu pun just detail je..tapi mostly diari aku tu mmg tak bertulis pun aku wat koleksi diary tiap2 tahun letak je atas rak..akakakakkakaka...


sekian~~

3 comments:

Are-nie Mokhtar said...

chemei.... akak tak perasan yang awak dah terbang p korea.... warghhhh memang nak kirim pun diary ngan planner tu... warghhhhh

Mis said...

ayoyoy..lambat lak akak bitau..huhu..dah balik dah ha den

Are-nie Mokhtar said...

Warghhhh.... Terlepas sudah... Huhuhuhu