Tuesday, December 20, 2011

Somewhere else??

tibe tibe cam boring lak asyik dok cite sal tempat yang sama..
hem! mmg la tingin nak gi tempat lain tapinye tak geng la.........
partner yg ado semua dok nak ngulang tmpt yg samo je..adesss..
can somebody take me to somewhere else?? 


i need good view of nature..
Australia? 


New Zealand? 




Switzerland?




Japan? 




semua ada lam kepala..tapi tak tecapai lagi hajat sbb x dok partner yg bebetui nak gi + cuti yg tak mengizinkan...


kalo bebetui ready nak pegi mau aku amik 1 bulan unpaid leave..pastu balik makan maggi? ..uishh! maggi pun mahal la ni..thehe..


i need a very good longgggggggggggggggggggg vacation...mmg la nak balik 'kampung' minggu depan tapi nak gak gi tmpt lain...T____T


susah sgt aku gi ngan travel agent je la..gi sorang pun bleh..akakakakaakak...erk!! adakah duit bonus akan dilaburkan ke travel lagi..adess bile nak kaya ni asyik kuar duit je..


hahahaha..Motto :  I WORK TO SUPPORT MY EXPENSIVE HOBBY...boleh?

6 comments:

bdk2 @ John said...

boleh...pegi NZ dulu sbb lagi murah dr pegi australia.

Mis said...

baiklah bos!! ^^ V

BlueEwoke said...

vote for NZ jugak!! Cheaper dan cun!

Mis said...

seyes cheaper? baiklah! tunggu pak toni open tiket murah mari serbu NZ ^^

Azra said...

aku vote for Switzerland ... hahah.. jom ikut aku thn 2013...

Mis said...

2013 ka? baik! akan difikirkan...bukan tahun depan ke...ekekekekeke