Monday, April 8, 2013

Panggilan kampung lagi~~~

ok ok..mesti ade yg rase boring lak cite dak ni asyik la balik kampung nan satu ..bistu nak wat cane dah mmg kampung no 2..ekekeke..

this month i'm going back to kampung..taking along rombongan cik kiah.  Semenjak dua menjak ni byk lak permintaan nak ikut join balik kampung..ekekekke..mari2 dipersilakan la ye.

but recently dah keluar news2 yg tak berapa sedap nak dengo. Ape lagi cite sal N.Korea and S.Korea..and lagi best time aku nak pegi ni la mcm2 kan..ish..ish..

anyway, wishing nothing bad will happen otherwise if government does not allowed to enter 'kampung' makanye dah di takdirkan kene le cancel segala...

seriously till today, i still believe nothing will happen insyallah..

let's pray and hope for the best...no more war please~~


4 comments:

jarimanis said...

Wooww..every year balik kg yer..kekadang 2-3 times a year..jeles JM tau..

Semoga selamat pergi dan kembali yer..enjoy ur oliday eh :-)

Miss said...

thanks, but still riso sbb cite nak perang kat sana mcm bit extreme lak..uhuuuu..hopefully nothing will happens. insyallah

wahidaism said...

Mcm mana nak join eh?
Pernah pegi sekali dgn fam.
Suka sangat korea tapi nak pegi sendiri xda partner T.T

Miss said...

huhuhu..actually den cuma bwk close friend je kut..hehe..sbb takut nnti susah lak nak follow den ni ha kalo jalan mmg x tgk org...huhu

anyway travel to korea at the moment kalo sorang or ber2 masih ok and slamat..hopefully crisis kat sana cepat la ilang...kalo tak cane nak balik kampung lagi T T