Sunday, April 21, 2013

Ayam goreng K-POP...Wow!!!!!!

masuk hari ni dah 5 kali kut aku makan ayam goreng K-POP ni...korang dah try tak??
sedap gilos weiii~~~akakkakakkaka
memandangkan kat kampung korea x bleh nak makan ayam goreng depa so aku makan siap-siap kat Malaysia tuk stok seminggu ye..minggu depan dah nak tobang balik kampung..hahhaha..
Beg dah kemas siap2 sbb minggu ni time koje confirm mmg x sempat nak paking barang.

Apa-apa pun..let K-POP Fried Chicken now!!!!!!!!

watch out for me 11th Trip to Korea soon~~~~~~~~~


picture taken from KFC website ^^ V

2 comments:

jarimanis said...

11th trip? Arghh pitap sekejap n mmg salute lah, JM ni baru skali jek jejak sana huhuu jelez berganda nih camno lah leh dpt tiket murah tuuuu

Miss said...

thehehe..pitap yer...nak wat camno, kalo kampung halaman tu sanggup je wat ape saje ye...ekekekke...