Tuesday, April 16, 2013

Now let's go straight to BUSAN with Air Asia??



Merentap kalbu tak korang tengok??
Memang jiwa kacau sungguh aku tengok, tapi memandangkan taun ni aku sgt la fully pack udoh xde duit le nak begebang kat Busan taun ni.
Insyallah ade rejeki taun depan gamaknye T___T
but seriously if you have chance to go this year better grab this ticket NOW!!
Sbbnye confirm harga ni takkan ade lagi..hahahahhaa..selalunye kalo 1st launch mmg gaban murah.  Sama cam route ke Seoul arituh..
but anyway, glad now we have other selection to go direct from Malaysia to South Korea.
Perhaps they will open route direct from Malaysia to Jeju plak lepas ni. Who know? Love ya Pak Toni..ekekekke..


6 comments:

jarimanis said...

Arghh..sukanya...thanks for sharing miss

Skrg gak nak book heee..murah tue

Miss said...

no prob!! sila2 book! murah tu..have fun ok ^^

zila said...

wow..menarik..

Miss said...

best best..sila la book ye..

Orga said...

setuju tu miss, harap pak toni buka route ke jeju jugak...busan taktau sangat apa yang best, kena study lebih lagi.tapi, sekurang2..terus sampak korea dengan rege tu kan, hehe...

Miss said...

best je busan sebenonye...penah pegi before and interesting place to those yg suka relax2 kat pantai. and best place to find seafood..