Saturday, December 1, 2012

Finally~~ Graduation day!!!

Alhamdullilah, akhirnya graduate jugak aku...after almost 3 1/2 years struggle studying while working, finally i'm graduate..BACHELOR OF MASS COMMUNICATION (HONS) (PUBLIC RELATIONS)..wah wah wah..bangga2...akakakakka...


Nway, I guess it's once in a lifetime...and of course tempat pilihan always UiTM diHatiku...ekekke..

Decision to further study di buat last minute, since motip utama of course nak improve kan 'gaji' hahahhahhaha..and of course for self satisfaction.  But seriously said, studying while working + otak dah lemau ni is kind a 'suffer' especially when submitting assignment.  Of course during weekdays dah fully occupied dgn kerja kat opis and of course jugak la bila balik rumah dah membongkang sbb penatkan...yo lah! kuar keje kul 5.30pm and balik plak guna highway yg superb BEST dalam dunia ni --> FEDERAL HIGHWAY..kalo tak jam tu satu kepelikan la kan..smpi umah dah bongkang x sedo diri...on weekend of course time tuk diri berehat and poya2 so mane masanye nak wat semua tuh...but i've sacrifice everything...for this thing~~~


Perhaps this would be a ticket for me to go more higher in my career and future...fighting!!!..sambung lagi???? erk~~~not in my 'otak' at the moment ^^;;;

Aha!! also sharing happiness with my 'nampyeon' Park Hyo Shin...hari ni birthday dia yg tak official..oppa!! saengil chukahae!!!! hehehhehhee..

To my sis! thanks for the flower!!! wpun sebenonye aku nak hadiah patung bear beso orang tuh..sangat mengoda kalbu..tapi dpt ni pun ok le..ekkekkekeke...thanks!!!!!! 


patutnye kita convo skali sape soh ko extend 1 sem...akakaakaa..takpe2 nnti aku lak teman ko gi konvo ye kak!..to Mak, thanks for coming also, without you i won't be here~~time diploma abuya ada, but this time abuya no longer with us T^T..suddenly i miss him a lot...but i know he's proud of me ^^...

Let's face the future together insyallah!!!!

5 comments:

nhz2944 said...

tahniah chimei!

nhz2944 said...

congrat's chimei.

Miss said...

time kacih hehehe ^^ V

jarimanis said...

Tahniah miss, penah lalui saat2 studying while working ni for 3 year n mmg salute tau :-)

Miss said...

thehehe mekacih...mmg suffer sbb x reti nak balance masa tuk keje, life n study..but lama2 reti je ha...mula2 je ekeke