Thursday, May 24, 2012

UNIQLO at Midvalley Megamall

Ok, Uniqlo dah bukak kat Midvalley...best..best..xyah gi jauh2 lagi..ehee..
so hari ni openingnye..since sgt sgt dekat dgn opis so aku gi la jenguk jap ha..tgk ape je sale yg menarik..
so far aku rase yg paling best masa opening kat Farenheit hari tu..yg tu mmg best arr sbb beso skit.  Kat sini kecik skit ala2 cam kat KLCC tuh...and sales pun x de la byk sgt kut..boleh la..sempat la rembat sweater satu ha...


smpi lam area kul 11.50pg..time tu mmg x de org kut...beratur la jugak nak masuk..tapi que sgt pendek pun..




lam 5 minit je que dah bleh masuk..mase Farenheit ritu giler panjang nak mampus ok..bersimpang siur barisnye...eekekke...yg ni just nice je..


aku suka je baju cap ni sbbnye simple je design dia..xdok le heavy sgt..pastu suka kat collection 'Heatech' kat sini sbbnye baju tuh buleh menggantikan thermal yg tebal gilos tuh..and confirm mmg panas...








so instead of beli thermal wool tu cuba try yg ni ye...ni pada siap2 yg xsuka pakai thermal yg tebal gilos tuh..dah le tebal sarung lak ngan baju winter..adesss gedeboh je rase..so ni just nice (*perlu diingat statement ni dibuat mengikut suhu badan dan ketahanan aku, incase korang pakai tapi still rasa sejuk  tu x dapek le den nak tulung sbb den pakai baju 2 lapis yg nipis la pas sarung heatech ni baru guna winter jacket so xde le nmpk gedempol sgt..akaakak..gaya itu penting. )


tgh dok sibuk2 belek baju tibe2 je tepi den lalu la mamat gagah sorang..btui2 lintas depan mato..pandang2 oh! Fahrin Ahmad dgn Carmen Soo...ok..lupe lak..dorang ni retis yg endorse UNIQLO Malaysia.  


Mari-mari tengok gambo..







Hensem la jugak mamat gagah tu..ekekeke...since org x crowded so senang je la nak dok depan2 dia..snap few pica 




kalo nak tangkap bedua-duaan dgn dorang kene beli barang uniqlo RM200 so bleh la posing ngan dorang..ni antara yg posing..





and lepas tu balik opis balik sebelum kene sembur dgn bos..hehe...


sekian~~

1 comment:

Amanda Musa said...

ini nk kene beli nih