Tuesday, May 15, 2012

Air Asia Versus MAS

OK OK dah start semula the battle...
Smlm AA dah start wat lelongan tiket semula...wah wah wah ..gigih semua org gi beli hokey.


Aku lak tak mampu nak mengelik icon favorite Air Asia itu sbbnye malas sungguh nak 'jiwa kacau' smlm so aku biorkan je la semua tu berlalu T.T.


Papepun teknik & taktik perlu ada tuk menjayakan pembelian tix AA anda.  Bagaimanakah?? sendri mau fikir..kekeke..samada anda tak tidur sepanjang malam mengelik tarikh2 yg possible kene murah ataupun fikirkan cara2 sekreatif mgkn..ekekekekeke..


at the same time satu lagi syarikat penerbangan gergasi MAS pun ade gak promo korang..


ohhh lupe nak cite of course la destinasi hot lagi sensasi KOREA jadi tumpuan warga2 tetap pemborong tiket Air Asia...ekekkekee..daebak la korang! mesti Pak Toni tengah senyum lebor je ni..hehee...


Ok back to cite MAS tadi.  Harga not bad which aku consider as murah la tuk MAS..klik-klik possible date yg nak gi yg of course la taun depan kan...ade gak la yg bleh dpt lam RM1700+..sebenonye aku mmg sangat sangat suka la naik MAS kan sbb selesa and timing pun best..tapi disebabkan ade pilihan yg lebih murah so better go for that la kan..for those yg penting kan keselesaan mgkn MAS jadi pilihan..dua dua ade kelebihan dan kekurangan masing-masing.  Fikir le yg mane nak tuk membawa anda terbang selama 6 jam tanpa henti..hehehhe....


so conclusionnye ..aku tak berjaya la pun nak grab mane-mane tiket kat mane2 web pun...xpe xpe memandangkan tiket yg kebarangkalian tuk di grab tu tuk kegunaan taun depan so aku cool down dulu la...Next month aku dah nak terbang 'balik kampung' jugak pun..so takpe takpe..tak mo jiwa kacau..thehehhehehe....happy AA shopping everyone  ^^ V....

2 comments:

Danny / John said...

chimeiii!!! beli ke tidakkk??? oh no! jiwaku sgt2 mengoncang suruh aku beli. tp mcm risky je sbb cuti takut tak lepas! mati aku nnt. hahah

Miss said...

thehehe...haku x beli lagi ni..tgh usha2 tarikh yg sesuwei..dah dpt tarikh rege lak mahai bedentum..baik aku naik MAS..aishhh blagak lak..ekeke..
akakak! baik ko beli john..kang ko nangis guling2 lak kang kalo tak beli..ekeke...cuti tu bleh kawtim kut nnti...hahhaa