Friday, May 18, 2012

Miss My Seoul~~

Hari ni 2 of my friends balik 'kampung' huhuhu sangat jeles ok walaupun hakikatnye bulan depan aku pun balik 'kampung' jugak..theheehe..
Dorang balik tuk menjayakan 'misi' dorang...selamat maju jaya korang!!!

Next month balik kampung lebih kepada misi menjadi tour guide..ok jugak kadang-kadang bawak orang ni.  Suka lak tengok dorang excited nak pegi sbb baru 1st time tuk dorang kan.  Tetibe teringat mase mula-mula aku nak pegi dulu taun 2006...mmg seyes sgt sgt excited smpikan seminggu sebelum pegi pun dah start kemas-kemas beg sumbat apa yg patut..akkakakaak...yup~ i know the feeling..


Basically this time, aku akan bawak dorang ke hotspot biase kat area Seoul je la..sbb limited time je pegi nye..6days 4 nights. Paling jauh pun pegi Nami Island je la lagipun ade 2 years old kid...hopefully they will have fun la.  This time aku gi time Summer...hot hot summer!! so tak perlu la fikir nak hangkut winter jaket ke, nak cari thermal ke...kali ni cuaca sama je cam kat Mesia..so won't bother about dressing...tapi macam biase...gaya itew penting..ekekee....start dr airport dah kene berpesyen...airport fashion k..ekekkekeke.


i miss the night view at Seoul~




miss the stairs that kill the hell out of me..poor my foot~~but still i miss it..




all the bukit-bukit yg kene daki smpi nak tecabut urat pinggang..tapi hasilnye bile balik Mesia terasa kurus!! i likeeeeeee...




miss all the foods that i can eat!!! haemul!! numm numm numm..




mouth watering porridge..ade lagi ke tak kedai ni tah?






spagheti yg gilo babas sedap nih...




miss my mertua punye kedai ni Handel and Gretel..akakka..spicy shrimp yg lazat gilos..+ vanilla latte yg dibuat oleh adik ipar...mimpi k minum dia..akaka






most of all~~ i miss the SNOW....






i'll be back soon~~~~ wait for me!!!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

Danny / John said...

chimeii! layout ni much better! daebakkk!

Miss said...

ngahaha...komapta!!!!!