Saturday, February 4, 2012

Target ---> JejuDo~~

k currently targeting -- > JejuDo...
kat negara mane JejuDo ni??? mesti la KOREA..akakakaa...
lantok le aku yg nak pegi...hahaha..


since most part of Seoul and outside area dia aku dah lalu + pegi so kali ni targeting new area lak..


Jejudo ni sebuah pulau yg terdapat di South Korea.  Nape aku nak gi sini? sbbnye aku nak tgk kebun limau mandarin ni ha..pastu nak gi makan dia smpi muntah..^^ V




picture taken from google

lagi aku nak gi guling-guling kat tmpt ni ha cam ala2 hindustan tuh..ekekke..best wooooooo...cantik gilos tmpt ni..bleh picnic tak gamak sini?




                                    picture taken from google

tapi timing season yg best kene pilih dulu..rase cam nak gi time Spring mesti gaban best..


walaaaaaa..berjayakah aku nak jumpe view macam ni...
rupe paras time spring





ataupun time autumn..waaaaaaaaaa...view cantik gilos kut~~~hem! gi sini skali cukup la kut..janji masuk list..hehe..


ape je yg boleh dilawat kat sini?? mari mari penuh kan itinerary..

5 comments:

syieda said...

ala nak g jugak!!! otoke??

Miss said...

pali..pali!! grab tix jom pegi..ekeke...ritu x dapek tix ke koya semua mahal..so ntikan kemunculan uncle tony dgn tiket2nye..

syieda said...

ala bile uncle tony nak buat sale lagi?? nak ikut!! jgn tinggal daku!

EIM said...

miss..hehe..nk join gi jeju..jgn tinggal daku..daku pi sehari semalam..xcukup!! xabis cover lagi chejudo..tp xde geng nk repeat..bwala daku pergi..hehe

Miss said...

ngeeeee~~~ mari kita jimba jimba di jeju