Thursday, February 9, 2012

The Moon that Embraces The Sun..





OMG!! i'm so STICK into this...
giler best cite ni hokey..sanggup je aku view live dr korea dgn tarap streaming yg sgt siput sedut ni...aku bertabah je sbb nak tgk jugak..ekekekekekeke...memula tgk tajuk cam tah pape tah..panjang bejela..bile tgk casting dia hem..bleh la...tapi bile Jung Il Woo ade..perghhh..confirm kene tgk wpun x bape best..skali hamik ko..angau tgk..akaka




penangan Jung Il Woo dengan Kim Soh Hyun....aishh~~x bleh blah..
gigih aku dok cari jugak link tuk donlot cite ni tiap2 ari..akakkaka..
resultnye Daebak! wpun kene tunggu satu episode tu takes about 6 hours..aku tak kisah yg penting aku dpt cite ni..


ensem nak mampus ok King Lee Hwon ni..aigo~~~akakka....gamak2nye ade ke rupa paras cam gini muka original king dulu dulu??




Wpun Han Ga In ni pangkat noona tapi sbb muka dia yg babyface ni kan so masuk je ngan dak2 belia ni ha....sib baik minah ni dah kawin so x de scandal k later on..akakkak..


Aigoo, bodigad blakang raja tu pun ensem kemain ha....ni mamat yg blakon jadi kawan Cha Chi Soo dlm Flower Boy Ramyun kah??? rasenye ye...


Jung Il Woo lak pegang watak abang tiri raja (mamat gojes ni..huhu walaupun second lead tak kisah janji adoo)..anak gundik gitu..sgt baik cuma x dapek naik takhta raja sbb anak gundik..huhu..sedeyyyyyyyyy....dia sangat kasihan lam ni..so yg queen lak muko giler lawa tapi jahat gilosssss...desperate je nak dapat kasih sayang raja...uhuhu..kasihan kasihan...4 watak ni paling important..papepun cite ni mmg best la...lagi best dari Sungkyun kwan scandal kut..ekkekkee...





Mari-mari tengok besama-sama...eekkee...cite makin menarik..rating pun gilos tinggi..huhu..

6 comments:

syieda said...

il woo!!!!!!!!! wah mcm kenal baik pulak rasanya ngan il woo ni sbb paggil il woo jer.. tak pe, feeling-feeling bestfren sikit..
kekekeke

Miss said...

perghh!! ni antara calon2 laki den nih..akaka..gigih gi koya nak gi cari dia..so far blum penah jumpe lagi..ottoke?? repeat smpi jumpe dia? huhu

syieda said...

madu bule?? tapi nak yg last.. kekekkekekee

EIM said...

best!best! da nk final da kan..miss kalo ada jmp novel ni or tau mn nk dptkn(eng sub) habaq na..

Miss said...

wokey roger..kalau ade akan bagitau ^^ V

Nenek Chanteq said...

Tgk komen 2012..tp 2016 aku br tgk huhu nanges..byk kli tgk tajuk wat dek je tp lps tgk lagu kt utube terus cr cerita ni. Best giler. Mmg angau dgn plot cte ni...crown prince syg sgt kt crown princess.