Friday, February 17, 2012

Jom Jalan Jalan

wuhuuuu berjaya jugak aku merembat 2 tix...dua cukup la dulu..dengan fulus yg sipi2 ni ha...


kemanakah???? wokey..destinasi ni mmg langsung xdok lam list tapi sbb tu je dpt so grab je la kan dari x de langsung...


Memula grab gi Ho Chi Min City...Jommmmmmmm!! haku x penah tefikir nak gi sini pun tapi hosmet kata 'Jom pegi" so aku pun "ON"...ape je ade kat sini..nnti le aku tanye pokcik google nih..


On de way nak balik dari opis tu, still x puas ati sbb x dpt ticket yg nak dibeli..so soh hosmet try lagi kat henpon dia yg canggisss tuh...tup2 dapat lak ticket ke tmpt lain jugak yg bukan dlm listt...kemane ek???...Bandung!!! wowowowoww...activity shopping moping le nmpk gayanye ha lagi..xpo2 sbbkan gaban murah so kami grab jugak lagi..ekkee..


kekdahnye dlm planning tiap2 bulan nak gi jimba jimba ala bajet...so starting from this month..akan ade trip2 domestic and international.cewahh....seyes mmg tahun ni kalo bleh nak cover seberapa banyak yg mampu..jgn smpi mampus sudah nnti nak mencari duitnye...ekeke..


nape gigih sgt nak gi merata ni???? mari la berpoya poya selagi mampu and x de komitmen ni kan..akakaa~~~


start this month, gi jimba-jimba ke Cameron Highland..dapat invitation dr member club NazaKia..walaaa..ikuttttttttt....






March pulak gi Singapore...kita jiimba-jimba kat USS hokeyyyyy!!!..






April & May : still planning nak buat ape?  Bangkok or Beijing???


June!!!!!!..jimba jimba balik Korea...wuhuhuhu..balik kmpg lagi..tapi kali ni as a tour guide...hehehe..x kira la janji balik kmpg k..






Julai- August : still looking for places to go..


October : Ho Chi Min City~~I'm COMING..




bulan seterusnye kene tunggu Uncle Tony wat promo lagi..ekekee...

8 comments:

syieda said...

bestnya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nak ikut!!!!!!!!!!!!!!!

syieda said...

alamak sgt best!!!nak ikut!!!

p/s sorry ek kalo terkomen 2 kali... almaklumlah...byk sgt entries yang tak baca lagi.. sudahnya tak tau mana satu yang dah komen..
ngee-ngee-ngee

CikSengal said...

Meriah ko... Aku dah bengkrapsi sekarang.. Lepas habis SS4 baru boleh pikir nak jalan2 ke mana.. Huhuhuhu...

Miss said...

@ syieda...ekekekekee..jommmmmm

@cik sengal : wei ko gi bangkok ek? aku cancel x jadi pegi sbb tuh aku gi rembat tix ke tmpt lain..uhuhuhu

Unknown said...

chimei,
akak kau punya trip taun nie..minta bunusss lebih ler..aminnnn..
mac-bandung sbb tix pak tony kasi rega RM70
june-krabi..impianku..
june-ho chi minh..trip adik beradik
oct-sydney
nov-BKK (geng opis nak mkn tomyam yg cuti 1TM tu)hehehehe...

taun 2013..korea balik ..ngan chimei ok tak? hehehe..

Miss said...

puhuhuhu DAEBAK!! lagi ganazzz planning ha..buleh2..mari kita rempit rempitan kat koya togeter geder kalo berjodoh..akaaaka...

akak! bonus topup bykkah? dengo cam byk je taun ni..ke adakah seperti gosip2 taun lepas..dengo je byk tapi dpt ciput..akakkakakkakka

Unknown said...

bunuss..ada makcik nak pencen tu kata dlm letter dia bunus 2bulan akan dibyr bulan 4..hehehehe...harapannnn lebih lagi ler..tix dah beratur tu..

Miss said...

ngeee..ade gak kedengaran sepoi2 angin kata gitu tapi bese le speku je byk ha..ekkee..xpe2 kita tunggu yer..mari mengkayakan pak toni..akakakaka