Friday, June 13, 2014

Going back to 'kampung KOREA' again...

Jom balik kampung jom...it's my 1st trip in 2014 huuuuuu..rindu nak naik flight nih...wpun gilos malas nak packing beg...tak menyabo nak balik kampung halaman ke 2 cewahh..

rindu dendam dah nak balik nih...akakakakakakkaka

Malam ni flight kul 11 lebih..hem~~best sbb naik MAS..uhuuu rindu KLIA and MAS..walau ape pun cite pasal MAS, tetap airflight tu jugak yg aku sukaaaaa~~ takdir & maut rahsia Allah..so tawakal je le

memandangkan naik MAS dpt luggage 30kg maka jgn sia2kan.  Sila bwk beg gabak wpun dlm kosong, balik bleh isi barang (bajet nak shopping wpun sen cukup2 tuk beli nasi instant + seaweed...akakkakakaakak)

passport --> check..dah renew lagi 1 tahun 4 bulan..makanye ade le lagi tu trip2 mendatang insyallah..heheh..nak renew 5 tahun malasssss...kang panjang no langkahnye..



duit --> check....ciput ja tuko sbb gi kejap (ayat kiasan tuk menyejuk kan ati sbb duit tarak sebenonye..uhuuu)


t-money--> check..
benda paling berharga...tengok tu dr tahun 2010 ok benda nih!!!! epic hokey..ekekeke..takdok expiry date..huuu


k la see ya next week tuk review cite sal trip ni..best ke gamaknye teater tuh? tunggu le next week ye..
k bai..annyeong!

10 comments:

syieda said...

Annyeong! Have fun!

Miss said...

thanks syieda ^^ V

Cheq Sue said...

Annyeong... hoooo tumpang jeles tak pasal2 neh...

Bibie Karim said...

Annyeonghigaseyo! Take care. Enjoy ur trip balik kampung. Kim salam kat orang kampung ye. Aku balik pas raya nanti, insha Allah.

Jari Manis said...

Semua org anyeong, Jm pun nk anyeong jugak lah
Anyeong Miss, jelez sama kamu every year blk kg mesti semua fingertips je kan. Kongsi lah sikit camno leh dpt tiket murah blk kg tu.
Hepy holiday miss n i will miss u heeee

Miss said...

Uhuuu mai la pi ^^

Miss said...

Sila2..dah panas la kampung uhuuu

Miss said...

Jm...kene rajin jenguk airflight lain2 slain Aa..pastu xyah le tunggu time dia bitau ada promo..jenguk je ari2 hehe

Mazura Yuslaili said...

hi, 15 kali da p Korea, hoho..best betol..sy pon da terjebak ng korea ni..sblm ni slu gak refer blog ni..silent reader jer..ni bru trasa nk comment..kagum dgn kesetiaan awak pada Korea..sejak2 terjebak dgn korea 2012, alhamdulillah setakat ni tiap2 tahun jugak la balik Korea..sampaikan org tya pe yg best sgt dgn Korea..nk jwb pon xreti..yg penting memang giler sgt dgn Korea ni..harap2 dimurahkn rezeki boleh la balik korea tiap2 tahun..heheh..

Miss said...

@mazura...thanks for comment...yup! org tak kan faham kenapa kita pi sana banyak kali..kita je paham..ekeke..xpe yg penting kita hepi..pendapat org tak penting pun..hahahaa