Saturday, June 28, 2014

Ahlan wa sahlan Ramadhan

Salam Ramadhan untuk semua.
Alhamdulilah masih diberi peluang untuk bertemu dengan Ramadhan pada tahun ni.
Semoga Ramadhan tahun ini lebih baik dari yang sebelumnya..
Jom manfaatkan bulan mulia ni sebaik baiknya...
Selamat berpuasa!!


9 comments:

Cheq Sue said...

Selamat berpuasa... jgn lupa sahur nanti ♥♥

Miss said...

@cheq sue..slamat bepose jugak ye!

Jari Manis said...

selamat berpuasa miss, maafkan Jm jika ada salah dah silap ye n keep on blogging i love ur entri :-)

syieda said...

Selamat berpuasa miss..

CT Humairah said...

Alhamdulillah masih berkesempatan bertemu ramadhan.
Selamat Berpuasa dan menyambut ramadhan.. Semoga puasa kali ini lebih baik dari yang sebelumnya.

Jemput singgah,
www.sitiyangmenaip.blogspot.com

Miss said...

@ JM...selamat berpuasa gak..sama la kut2 ade terasa ati ngan taipan2 yg ade kat sini.. hahhaa..entry mengarut ala pemalas je kat sini..huuu

Miss said...

@ syieda..
slamat bepose gak yang! have a blast ramadhan insyallah.

Miss said...

@CT humairah.
Salam Ramadhan dr sini ye. ^^

Bibie Karim said...

Selamat berpuasa! Aku nak wish dalam bahasa 'kg' kita tapi xlepas vocab grammar segala.