Monday, May 5, 2014

Pictures coming BACK! thehehehhee...

Wokey!! here u go~~ pictures coming back!!
setelah bekurun benda alah tu wat hal 'bandwidth' xdok la hape la...
nah hamik!! haku pun suka je nengok gambo dah ade balik kalo tak tu itam je nak nengok pun aku tak hingin..ngahahhaha..

Wokey again!! taun ni agak lembap skit perkembangan jalan2 mengabiskan duit aku sbbnye keje betimbun2 yg menyebabkan masa nak lepak sini sgt la limited + passport pun dah nak kiok...makanye so sorry pada mereka2 yg betanye soklan2 kat sini baru le nak menjawabnye arinih..! (eh! siap sorry bagai, ade ke pun yg hingin bace blog nih...akakakka..watever la janji aku hepi)

Wokey x3, ade cite yg tekandas kat blog ni..cite trippin korea ke 13 and 14 haku...ngahahhahaha...ke 14 dah engko pi Korea??? gile btui org nih...ngahhaha..nanti haku cite le skit2 trippin tu yg basicallynye idok le ade yg menarik pun..just jalan2 makan angin...but trippin ke 14 tu more on 'charity work' tuk anak buah haku yg dah bejuta kali mintak mokcik kpop dia ni pi bawak ke korea....matlamat budak sorang tu kunun2nye nak wat rombongan university dorang melawat korea smbil belajar..

eleh!!! usoh le kamu nak nipu bedoh! tau bebeno aku kamu tu sebenonye nak nengok mane ke ropenye org korea yg ditengok kat TV tetiap ari tu..ekekekekekek...demi tanak mengecewakan anak buah jantung pisang aku tu, makanye aku pi le jugak wat amal jariah which aku rase cam menarik..nnti aku cite yg ape yg menariknye...

wooohhh nntikan jugak planning VOGIDEVAS!! aku bulan 10 ni...bersama-sama partner in crime!!! weeehuuu tak sabonye!! first time wat lencongan 360deg ke negara lain..akakkaka..akhirnye!!


till then...annyeong!!!


6 comments:

Jari Manis said...

Miss lama tul hilang nyer, udah rindu dendam msu dgr storey ni :-) welcome back

Miss said...

Hi JM! hehe..biase le bisekut chipsmore..jap ade jap xdok huhu

Time Traveller said...

Oh sudah muncul kembali.. nasib baik la dia block gambar jer kan bukan semua blog ni hahaha.. :D

Oh nak pi korea lagi ker.. bagus ler.. kita ni tak pernah sampai korea pun hahahaa :D

http://timetravelafif.blogspot.com/2014/05/kembara-england-part-7-natural-history.html

Miss said...

@time traveller...aha!! sudah kembali..almaklum le bebayo katanye cepat je le kembali gambonye...

korea acara wajib tiap2 taun balik..tapi kali ni nak angkat skit tempurung pastu kuar skit skop korea..org asyik kata pi korea ja pi la tempat lain...so insyallah bakal ke tempat lain...Pegi la sekali ke korea!! best jugok k..best kut bace blog awak dok pi merata!! wuhuhuhu..nak pi gak tapi cutinye tak kesampaian le kalo nak pi lama2.

mrs.smile said...

lama betul menghilang..tertunggu tunggu entry terbaru :)

Miss said...

@mrs. smile..heheh..almaklum le musim2 kemalasan maksima melanda..akakaka