Monday, November 11, 2013

2 Country in 1 Month~~November Trippin

OMoooooooo giler besawang lalang semua dah ade kat blog ni ha..
gilos babas punye busy gaban now T_______T kalo ku tau gini caranye x mo naik pangkat pun x po..uhuuu

Anyway, try to catch up ape yg tetinggal sini..dgn entry Jeju aku yg tak abih2 nun...uhuuu..

by the way, this month agak hectic skit dgn keje and jalan-jalan.  Just coming back to Malaysia ari ahad lepas.  Sempena cuti deepavali ritu aku mengabiskan sisa-sisa cuti yg mmg dah tak dok tu dgn di ke 2 Negara skali harung...ekekeke...

Idok le kemane sgt..memula bwk tripin family ke Bandung..pastu sambung lak cuti aku dengan balik kampung...mane lagi KOREA la tuk ke 14 kalinye...uhuuuuuuuuuuuuu...this time bawak rombongan cik joyah seramai 20 org...gempak de boom la...demi menyahut cabaran baru, aku hangkut je..akkakakkakaa...tapi serious giler penat tuh...

coming up entry2 baru ek sbb trip kali ni gi tempat baru tapi lam area Seoul je la..huuuu...

see ya later..

4 comments:

Muhammad Khairuddin Lim said...

saya tunggu dengan penuh harapan.

Jari Manis said...

betul tu..lama sgt tak update citer baru...kalau free nanti update tau..JM pembaca setia ni :-)

mrs.smile said...

kagums balik kg kali ke14...ini baru betul2 kg halaman namanya!!

menanti next entry..btw congrats naik pangkat :)

Miss said...

@muhammad Khairuddin
hemm..besawang dah blog lama tak hapdet..huhu

@JM
huhu..mekacih dok bace cite mengarut ngarut sini..hehe

@mrs.smile
huhuhu..dah mmg kena declare kampung dah ha..akakka
thanks!!!! makin naik makin penat..betabah lah~~