Monday, June 13, 2011

Jang Keun Suk Fan Meet- Part 2

Meh nak cite part 2 lak ye..


Mamat jelita ni balik ke Korea next daynye (5/6/2011)...
since takde aktibiti so gigih la aku n partner yg lain gi sana..
Dari office direct trus gi Airport..since dah dekatkan pegi je le..thehehe
Dia naik Korean Air so kami dah bleh predict dah jam berapa dia akan datang hehehehe...


Macam biasa, 1st thing cari pot bagus punye...(aku rase security kat KLIA tu dah kenal dah muko kami ni ha..asyik datang je..ekekekekk)
Kejadian ramai dak fans datang bekampung kat KLIA tu hanya terjadi bila ade retis korea je datang ye..kalo retis bollywood ke retis mat salleh tu ..sambutan kurang memberangsangkan...did u get what i mean? thehehehee.  Pot kami kat entrance check in..betapa kat situ tak gerak2 malas nak gi tunggu kat depan tu sbb ramai gak fans dia dtg malam tuh..


So kami punye 'sign' ialah bile dengo bunyi org belari dr depan dgn flash2 cahaya...tehehehe..kecoh giler dengo patut arr org dok tgk kiri kanan ape ke bendanye? macam org belari sbb bangunan runtuh..akakakaka..so kami dah get ready kat tepi tangga nak turun tuh...thehehee.....ohhh lupe lak sbb Jang Geun Suk smpi sempat snap muko seseorg yg familiar dan bejalan dgn cool nye tanpa bodigad..



ni ha la mamat yg Geun Suk bawak as guest artist dia malam semalam..dia dipanggil 'Big Brother' haku x prasan pun ingat mamat mane pun sbb tak menarik perhatian..ekekkekeke...tapi sbb ade fans Geun Suk yg panggil2 nama dia so baru la kami terperasan..Erm!! my 2 cents..rasenye dia ni agak sombong..dah org panggil2 ko tu at least lambat la tak pun senyum ke ni tak...dia pandang je pastu buat x tau...hello! xpe la ye bukan ko glemer sgt pun..aku pun tak kenal..sila balik segera..akakaka....

5 minit pas dia jalan tuh, tibe-tibe dengo dentuman tapak kaki ala2 bunyi tapak kaki gajah jugak la..akakkakakakkaak..dari jauh pastu dgn flash2 bagai...Aha!! Diva sudah smpi.  Kami get ready je tepi tu tak beganjak pun .malas nak kejo2 tak kose aku...yg penting Mission Achieved ye...

Tu dia lambaian lagak seorang Diva...akakakaa


Ha lambai lagi bang!...


Fans semua dah jerit smpi nak kuar anak tekak...akakka...lawak lak aku tgk aksi dorang..takpe takpe faham...Peminat Kipas Susah Mati (Die Hard Fans) puhuhu...bagus korang..mesti Geun Suk bangga kan..tengok la lambaian dia tu.. 


One thing for sure..He is Very Very Nice to Fans...fans service tiptop walaupun x dapat la nak sign otograp or taken pictures together tapi aku sure most of the fans sgt puas ati sbb dia layan je perangai dorang yg dok jerit2 nama dia..dia siap joget2 lagi atas eskalator tu bile dorang start nyanyi lagu smlm..ekekkekeke..comel je aku tgk..bagus bagus..tak macam sesetengah retis koya yg macam perasan bagus tu....


Ha flying kiss lak...mmg layak Diva Prince la..





 cube peratikan Airport Fashion dia...walaupun nampak cam 'pelik' tapi since dia Diva kan ok je la..blause ala2 zebra + scarft leapord + white pants + 'selipar jamban'..ekekkeke..wala!! what a combination..since yg pakai tu retis kan semuanye nmpk cam blink!blink! kan..cuba kalo kita pakai mesti org ckp 'wei! budak tu datang dari kampung mane wei?' akakkakakakakkaa..


Motip dia berenti tibe2 kat situ? saje je nak kasi fans amik2 gambo..ekeke..taklah! ade staff dorang yg tertinggal barang..so dpt le fans ni amik pica dia byk2 sbb dia berenti lama kat situ..


tengok tu still melambai2...lambaian seorang Diva..thehee suka suka!!





Giler jeles kat fans ni sbb dorang bleh salam2 dia n tgk close uup lagi...puhuhu..so staff tepaksa la act as bodigad since ramai lak yg dtg kan..








Giler best! fans2 tu dpt close up lagi dgn dorang..walaaaaaa..fans kat atas dah jerit2 jeles..kekeke..sib baik bukan aku kat bwh tu..kalo tak mesti aku pun lambai2 kat fans kasi ++ jeles kat dorang..akakkakakka...k la.dah settel kat cek in..kami gerak ke anjung tinjau lak...i loveeeeeeeee KLIA..every inch kat bawah tu kita bleh tgk smpikan dorang masuk dlm pun..ekeke..setelah amik pot biase tetibe kuar lak sorang mamat ni..


Eh! big brother baru smpi situ..ekeke..jalan sorang2 ..ekeke..kesian!!




Tadaaaaa!!! dia dah smpi..mula mula dia langsung x pasan ade fans tgh tunggu kat cermin atas tuh..sbb dia dok ralit nyembang dgn manager sebelah dia tuh...


Uiksss..ade fans kasik Pringles..ekekekeke...pastu baru la sorang dr staff tu perasan kat atas ade fans lagi..meh meh tengok muka Jang Geun Suk tekejut beruk tgk ade fans kat atas...ekekekeke


Tengok tengok..sampai nganga pakcik ni tengok ke atas...akakakka...hello! canggih ape airport Malaysia ni tau..


Dia dah senyum senyum tekejut tgk fans2 kat atas tu tuk dok lambai2 semuanye penuh melekat kat cermin tu..hahahaahhaa..ada yg dok jerit-jerit...hello!! aku CONFIRM dia x dengo punye sbb cermin tu kalis bunyi k...anyway dia dah nampak tu cukup bagus la jugak kan..kekekke..seronok kemain fans semua..


Aha!!!! dia dah spot camera aku...time ni tangan dah gigil sbb dok sibuk melambai dia kat bawah nun so gambo pun begegar sama...kekekeke...


Puhuhuhu..dia membalas lambaian aku...walaaaaaaaaaaaaaaaaa..pengsan kat situ...abis gegar gambo..ekekkeke


thehehe...gigih aku balas lambaian dia ni ha...keekeke


lambaian Diva lagi kat semua org before dia leave for good!dah dah cukup tu gi balik cepat kang abis pecah lak cermin ni ha dorang dok ketuk2 kekekekeke




k la..babai...thank for coming...nti datang lagi ye...


Sape kata dah abis? blum lagi la..akakaakaka..ingatkan dah takat tu je la..skali kat bawah tu dia kena serang plak dgn fans kat bawah nun..giler ramai yg follow dia..akakaka..dah le takde bodigad jaga..so betuah la fans tu dok follow je dia..ekekke....




Since dia naik Korean Air so dia kene naik tram ke satelit building so aku sure la fans follow dia smpai ke sana..jenuh la staff dorang kene jaga dia.....annyeong!!!..see ya again!


E'eh tibe -tibe bila semua fans kat atas ni dah besurai kan..aku tepandang sorang mamat yg agak familiar ni....Ohh tu kan Big Brother? puhuhuhu..ape dia buat kat situ? hahahahahha..aku rase dia lost la wei...ha tu la sombong lagi..ekekkekke..dia kene tinggal dgn Jang Keun Suk...mamat tu dah slamat gi ke satelit building blah sana dia mundar mandir lagi kat situ...meh kita tengok dia ke hulu hilir sorang2..ekekkekekee






thehehhe..hilang arah dah dia tuh...tah kemane2 je dia tuju...puhuhu..mesti dia nak nangis ingat dah kene tinggal..ekekeke






 Ha bang! salah area..sini dah masuk kat pak kastam balik..ekekkekeke...
lost betui mamat ni..ekekkeke




sudahnye aku pun x pasti kemane halanye mamat ni ..ekekke..nasib la ko..ekekkee....that's it for JGS paparazi world.....overall dia mmg sweet..thehehhe..waiting for him to come again

2 comments:

bdk2 @ John said...

hhahhahaa....lawakkk la weyyyyy!!!

Mis said...

theheheheh ape yg lawaknye weii..