Tuesday, January 31, 2017

2017...

oii dah masuk Feb 2017 oiit ko xyah le nak wat intro taun baru ye..memalukan je..
ngahahhahaha..bese le aku mmg slalu up2 post yg dah ketinggalan nih..ate teman now sgt bizi menguruskan umah tangga wpun umah teman xde tangga..ecececehh..kemain lagi..
xde apa yg menarik nye nak update cuma ade few trippin taun 2016 yakni taun lepas yg mungkin cite..antaranye...

1. hanimun ke kampung halaman a.k.a KOYA

2. Terobang ke Auckland New Zealand

3. Terobang ke Tokyo Japang

4. Terobang balik ke Auckland New Zealand

5. Terobang ke Tokyo Japang..


haaa ngko...rerase aku nak cite dok semua ni..tgk le tarap kerajinan aku..tak pun aku taruk gambo je..puhuhuhu...

ok tu je la intro ye..kut kang aku rajin aku update le cecite semua ye

No comments: