Friday, August 22, 2014

Air Asia promo ke 'kampung' T________T




ya ampun!!!! sentap mak T^T

ape boleh buat time tu baru balik dr pojek mega makanye tinggal harapan je la nak grab..
sesape nak beli cecepat la yek~
Aku dah kehabisan idea nak bagi alasan ape tuk pegi lagi..mau kene katuk ngan kuali oleh ibunda ni kalo pegi lagi...ishhh~~~~

13 comments:

Bibie Karim said...

Aku tensi tahap gaban dah ni. Dates yang aku ada cuti panjang, fare mahal nak pengsan. Huwaaaaa.

Jari Manis said...

Misss!!!!! JM pun dh tgk tix ni smlm..mmg frust menonggeng sbb baru balik dari travel 1 nov tu..kalau nk beli lagi tix tarikh ni mahu kena penampor dgn bos..bagi mereka yg x ada trip dlm masa terdekat sesuai sgt grab tix ni murah sgt....ohh..autumn in my heart huhuhhu

Miss said...

@bibie agak la..time aku nak tebang gaban mahai rege, time aku xdok cuti dah sibuk je pokcik toni tu wat sale bagai..carut la kan..ngahahaa

Miss said...

@JM ha sama la pun..bulan 10 dah abis riban2, makanye idok le dpt nak grab tix tu wpun murah gaban sbb dates dia jauh2 sgt..kut dpt 2,3 ari je ok la..ni kang nak fikir cost hotel lagi pastu nak cari ape aktibiti lak nak wat..hahahaha

syieda said...

Omaiii..cercita bila tarikh nengok nih?

Miss said...

@syieda...ha ate mcm kat atas tuh..bulan Nov ni le kekdahnye tix muroh tu..kalo rajin cek lelanjut smpi bulan doblas. tapi idok le dpt pegi..uhuhu

Mazura Yuslaili said...

Me pon meroyan tgk tcket murah giler..xpenah lg dlm sjrh hidupku tgk tcket balik kg murah cm gini..da la 17.9 nk g korea..phtu ad hati jugak nk grab bln 10..tup2 dpt tau gb xkasi sekolah ct deepa smgu...meroyan xabis2 lg..kempuan nk tgk nami kekuningan

Radin Fadli said...

kampung, kampung, rindu kampung aduyai!!

Miss said...

@mazura,

cam tu la den rase skang nih..dok meloncat loncat nak beli tapi apakan daya ade pojek mega bulan 10 so dok diam2 makan ati je le ..huhu

Miss said...

@Radin

kan! giler rindu wpun baru balik...kimchi~~~~banana uyu~~~~ T^T

Mazura Yuslaili said...

Hehhe..bersabar je la..next year plak klu de rezeki..heheh

Zara said...

I've grab the same ticket with the same price. Tapi a week earlier la. From 31 Oct - 5 Nov since it will be our 1st trip to Korea. :D

Miss said...

@Zara...best2! time tu tgh autumn so sgt cantik..prepare payung je la kut sbb nnti slalu ujan je le..have fun!