Thursday, August 16, 2012

SALAM AIDILFITRI 2012

Nak ucapkan SALAM AIDILFITRI 2012 pada semua~~

1.  Semoga Ramadhan yg bakal pergi akan meninggalkan seribu satu keinsafan serta hidayah pada kita.  Semoga akan ada lagi Ramadhan untuk kita pada tahun akan datang. Amin~~

2.  Pada yg nak balik kampung, sila pandu berhati-hati untuk kesenangan diri juga kesenangan org lain kerana kejadian2 kemalangan akan menyebabkan org lain pun x dapat nak balik kampung..kan dah menyusahkan org lain~ so berhati -hati ye.

3.  Time raya ni sila ber pada pada bagi duit raya tuh, sok bile dah start keje, diri sendrik lak dok mintak duit raya kat Mak balik sbb xdok duit nak beli makan..ngahahahahhaa

4.  Skang perasan slim kan? so sila bepada-pada bile nak melantak menu raya tuh kalo gamak2 nak kekalkan bodi ideal anda..theheh (peringatan tuk diri sendrik jugak ^^)

5.  Pada sahabat yg kenal aku, aku nak mintak maaf zahir & batin andai terkasar bahasa, terkutuk, tercarut, tersentap ke dgn perangai aku yg ala-ala 5 sen ni...mintak maaf bukan sekadar hari raye je tapi jugak pada hari hari mendatang...sila maaf kan aku..thehehehe...

Sekejap je masa bejalan..Ramadhan dan Aidilfitri 2012 hanya datang sekali je seumur hidup jadi hargai setiap masa and detik itu...

wassalam.....



(picture taken from Google)

4 comments:

Danny / John said...

selamat hari raya chimeiii!!! maaf zahir dan batin. happy2 selalu!

Miss said...

slamat ari raye john ^^ V

Hazwani Kamarudin said...

Selamat Hari Raya gak!^^

Miss said...

Hazwani : Slamat ari Raye ^^ V