Thursday, November 24, 2011

2PM live @town

Den x boleh poie concert ni....den ade event formal yg WAJIB  pegi....puhuhuhuhu

actually aku dah dpt offer tiket FREE gi concert ni (maklum le opis teman sponsor concert ni...gigih nak bitau..akkakakakakak) tapi nampak gayanye kena la tolak...aishh!! time dpt free ni la x bleh peginye..puhuhuhuhuhu...takpe2 tak berapa nak rugi pun sbb x bape minat pun..timing lak cam x brape nak bagus la dorang ni buat.....

Disaat saat nak smpi 'awal muharam ' ni la nak datang ke mari pun..ish ish..(*mode alim..puhuhu)..

paparazi world x dpt di teruskan tuk concert ni..nway..a little bit detail about this event..


konsert ni hari ni 25 Nov 2011....bertempat di Stadium Negara (adess kecik arr tmpt ni) and start jam 8.30malam....x sure tiket ade jual ke tak direct kat stadium tuh...have fun ^^ V

2 comments:

bdk2 @ John said...

chimeiiii!!! kasik kat aku jela...put your hands up!

Mis said...

puhuhu..lupe lak nak offer kat ko..
x dapek den dah kasik kat partner..thehe..
sedey giler x bleh nak pi demi event sekolah nan 1 itu..T_____T