Wednesday, April 20, 2011

SUPER JUNIOR CONCERT 3RD- part 1

Super Junior Super Show 3 at Malaysia?? yes it issssssssss......n ofcoz la aku pegikan lepas digoda goda oleh partner in crime akhirnye aku setuju tuk pegi...akakkakakkaa...actually aku xde la 'into' dgn budak-budak ni sgt tpi sbb skang dorang paling glemer so aku layan kan je..cuma xla brape taksub...akkaaka....lam 13 ahli kumpulan ni aku cuma suka Yesung je...sbb pe? sbb sore dia giler power...dia rupe x de tapi suare perghhhhh giler power...sepower Park Hyo Shin aku..thehhehehe...tu je le...lebih pentingkan suara dari muka la kononnye aku ni...cewahhhhhhhhhhhh...aakaaka ..


Bertarikh 19 March 2011, Jam 6 petang di Stadium Putra Bukit Jalil..yahoooooooooooo

actually kalo nak compare dgn partner in crime aku dorang semua dah biasa attend concert SUJU ni..tapi ni 1st time tuk aku....best gilorrrrrrrrrrrrrrr...heheheheehhee......best sbb happening sgt..everyone is having fun.  Lagi lagi lagi best sbb aku beli tix VIP....giler susah nak dpt tapi sbb partner in crime ade kabel bagus punye so bleh dpt...VIP tix tidak dijual....tapi kene request baru bleh dpt bli...prosesnye takyah le amik tau...so meh nak cite skit sal event ni....aku rase bebaloi sungguh la dgn tix yg bleh tahan jugak regenye.....hehhee


K siapakah ahli Suju yg dtg kali ni..


mari listkan..


-Leeteuk
-Kyuhyun
-Sungmin
-Yesung
-Shindong
-Heechul
-Siwon
-Henry (SujuM)
-Zhou Mi (SujuM)
-Eunhyuk
-Ryeowook


Ade lagi ke yg tinggal ek?? aku pun dah x ingat..ekeke...


Meh tgk gambo + cite yer..
Ni layout stage tu ye...aku dok kat VIP..cewahh..nak blagak gak tu..ekkee




Puhuhu tiket!!!!!!!! tulis RM486 ni bukan tix aku tapi pinjam geng punye...


Ni le stage yg dikhabarkan bernilai 2 juta...perghhhhhh betui ke??????


Tadaaaaaaaaaaaaaaaa..dak2 ni dah start dah....semua lagu2 dorang mmg catchy je..and best layan..cuma aku je x bape nak 'into' tapi sbb aku minat Yesung so aku gagahkan jugak pegi ...hehehhe..


Aku x bawak kamera gabak aku sbb takut kang kene amik ngan security so aku guna handphone je le..ekekkee...xpe xpe janji ade gak le kenangan kan....tapi pastu rase nyesal giler x bwk masuk sbb ade je yg bawak..siap bawak lense panjang tuh..adeeesss..ke sbb aku dok VIP takde sape brani usik?? akakkakak




Leetuk tgh perform!! perghh! kaki dia kurus tui..besor tangan akuje kut...kakakakaa


Siwon ni mmg sentiasa ade kat depan mata den...belah kami mmg dia punye part so bleh nampak dia clear...and THIS CLOSE...heheehhe..


Oh..siapakah?????



Puuhuhu.....Eunhyuk rupenye


Eunhyuk.....pandai nari2 dak ni..


Ohhh..mamat ni sgt handsome + gorgeous..pujaan ramai ni....glitter2 je tgk malam tu..akakkaka...Kyuhyun...tapi aku x bape 'into' gak dgn dia ni..sore dia best jugak..dorang ni complete pakej..rupe + sore + personality + anak org kaya..huhu



Giler best dok sit ni sbb clear view..dgn dekat giler ok...bleh nampak bedak 3 kati dorang..ekeke



Waaaaaaaaaaaaaaa..Yesung si !!!!!!!!!!!!!!



Theheeh ape ke halnye dak Ryeowok ni jelir lidah lak..ekekeke


Leeteuk, leader Suju la kiranye and paling tua...





wooooooooo ade adegan terbang terbang k..


hahahahahaha abg superman!!!!!!!!!



Lawak Sungmin dgn Eteuk ni....Sungmin byk gi blah kiri je..x kisah la janji ade..




ha tengok2 kan dia cam glitter2 gitu....Kyuhyun




Comel kan..hehehehe..suka..suka..


Siwon ni tinggi sungguh..patut la dia dok asyik datang tempat kami je rupenye family dia ade kat row depan skali vip tu..hehehe..patut le nmpk cam ade atuk kat depan tu..huhu





Here goes my idol....ohh sore dia mmg power...rupe dia biasa je..ekeke



dah macam superman lak..akaka



wowowowowo...giler comel Sungmin ..akakakakaa..dah mcm kanak2 riang lak aku tgk



ekekekkeke..lawak giler bile Shindong dok hempap dak2 ni..mmg giler sengal dorang ni..byk main2 je aku tgk...having fun atas stage tu ha..




to be continue..next entry...byk no gambonye..

2 comments:

aleem @ pandaberkacamata said...

auww..syiok nye awak!! kita tgk kat youtube je..kehkehkeh..SUJU aummm..hehe..kita kenal SUJU lepas balik korea last September..Keciankan.. hahaha..ni pun baru nak berjinak-jinak berbelog..travelogue pulak tu.cewah..korea punya pasal la ni..hehe..pape pun syok + kagum dgn kegigihan awak retun nkorea-malaysia mcm jb-kl :)

Mis said...

ohohoh mmg best gilos!! enjoy sgt concert dorang ...^^ V